Dressuurtraining

Visie

Eén combinatie, één doel.

Waardevol

Vorm een unieke combinatie.

Leren en presteren

In balans brengen en versterken.

Training

Samen heel goed ontwikkelen.

Herkenbaar?

Je weet niet meer zo goed wat je moet doen om je paard en jezelf te verbeteren. Je voelt dat het anders moet en kan maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken of wat er precies moet veranderen.

 

Daar kan ik je bij helpen. Vanuit een goede basis train en coach ik paard en ruiter zodat jullie blijven groeien en ontwikkelen, met de techniek en training die bij jullie als unieke combinatie past.

 

Ik geloof in maatwerk in de dressuur training van ruiter en paard. Iedere ruiter is uniek en ieder paard is uniek en samen vormen jullie een unieke combinatie.

paarden dressuur

Je krijgt bij mij geen quick-fix, daar geloof ik niet in. Wel leer ik je trainen vanuit een goede basis voor je paard en jezelf zodat jullie je samen heel goed kunnen ontwikkelen.

 

Als B/L opgeleid dressuur jurylid vind ik het ook heel leuk om wedstrijdcombinaties te beoordelen en feedback te geven op hun protocol waar ze verder mee kunnen. Niet alleen hoe je van de onvoldoende een voldoende maakt maar ook hoe je van de zeven een acht of hoger kan maken. Hier kan ik je in de training ook vanuit dit perspectief bij helpen.